Способи приготування тіста

Додано: 23 вересня 2023
Предмет:
Тест виконано: 25 разів
12 запитань
Запитання 1

Для яких виробів найчастіше використовують опарний спосіб приготування тіста

варіанти відповідей

хлібні, булочні

здобні

пиріжки

всі відповіді

Запитання 2

Двофазний спосіб приготування тіста це

варіанти відповідей

опара


тісто

опара, тісто

заварка, опара

Запитання 3

Рідкі дріжджі це

варіанти відповідей

дріжджова суспензія

водно борошняна заварка

бактерії дріжджів

пресовані дріжджі + вода

Запитання 4

Оптимальна температура для розведення дріжджів

варіанти відповідей

28-35°

30-40°

35-45°

20-30°

Запитання 5

З якої сировини готують опару

варіанти відповідей

борошно, вода

борошно, вода, дріжджі, сіль

борошно, вода, дріжджі

вода, дріжджі , цукор

Запитання 6

Які способи приготування тіста є

варіанти відповідей

однофазний, багатофазний

однофазний, двофазний

однофазний, двофазний, трохфазний

Запитання 7

Скільки бродить тісто при безопарному способі приготування

варіанти відповідей

1-2 год

2-3 год

2,5-3 год

4 год

Запитання 8

Як визначити готовність опари органолептично

варіанти відповідей

вона піднялась в 1,5 раза

вона стала бульками

вона осідає

всі варіанти

Запитання 9

При якому способі тривалість приготування тіста скорочується в 2,5-3 рази

варіанти відповідей

опарний

безопарний

двофазний

Запитання 10

З якої кількості борошна готують опару

варіанти відповідей

100%

80%

50%

Запитання 11

Тісто приготовлене яким способом двічі обминають

варіанти відповідей

безопарне

опарне

всі відповіді вірні

Запитання 12

В чому готують опару

варіанти відповідей

тістомісильна машина

округлювач

мішалка

корито

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест