Стандарти. Нарізчик і все решта в купі (можна розділити)

Додано: 3 вересня 2019
Предмет:
Тест виконано: 1 раз
23 запитання
Запитання 1

Зовнішній вигляд працівника нарізки

варіанти відповідей

Охайна чиста і випрасувана форма (шапочка, футболка, фартух)

Бейджик

Темний низ і темне змінне закрите взуття

Не дозволяється яскравий макіяж

З прикрас дозволяється обручка, тоненький ланцюжок і дрібні сережки

Доглянуті руки, нігті без покриття

Короткі нігті, дозволяється покриття неяскравого кольору

Світлий низ та чисте змінне взуття світлого кольору

Запитання 2

Що означає правило FIFO?

варіанти відповідей

Не продавати вчорашню продукцію

Ротація продуктів - правило черги

Правильна техніка миття рук

Запитання 3

Про які можливі нюанси в стравах ви повинні попереджувати гостей?

варіанти відповідей

Часник в сметанковій поливці

Кісточки в вишневому штруделів

Алергени в продукції

Курячий фарш в грибному штруделі

Журавлина в кокосовому штруделі

Запитання 4

Коли обов'язково необхідно мити руки?

варіанти відповідей

До початку роботи

Кожен раз після відвідування туалету

Після кашлю, чхання або користування носовичком

Після розчісування волосся

Після контакту з робочим інвентарем

Після куріння

Після контакту зі сміттям

Після контакту з грошима

Запитання 5

Ти не можеш вийти на зміну, бо захворів. Твої дії:

варіанти відповідей

Максимально швидко зателефонувати менеджеру, щоб він скорегував графік

Вийти на зміну та повідомити менеджеру, що захворів

Самостійно скорегувати графік

Запитання 6

Якою мовою працівники спілкуються з гостями?

варіанти відповідей

Українською, при потребі переходимо на іноземну, на російську - тільки в виключних випадках.

Українською або іноземною

Відповідаємо тією мовою, якою до нас звертається гість

Запитання 7

Які дії заборонені працівникам на робочому місці?

варіанти відповідей

Користування особистим телефоном на робочому місці

Збиратися групами на залі, вести гучні сторонні розмови

Сідати за столик гостей

Жувати жуйку

Запитання 8

Ви на робочому місці і у Вас дзвонить особистий телефон. Ваші дії:

варіанти відповідей

Закінчу обслуговування гостя і відповім на дзвінок

Передзвоню, коли буду іти на перерву

Мій телефон не може знаходитись на робочому місці

Запитання 9

Гість просить відрізати шматок штруделя зі стелажа, а не з вітрини. Ваші дії:

варіанти відповідей

Спробую переконати гостя взяти штрудель з вітрини. Якщо не погодиться - відріжу зі стелажа.

Не буду відрізати зі стелажа, оскільки потрібно дотримуватись правила FIFO.

Запитаю дозволу в менеджера

Запитання 10

Основні дії при підготовці до зміни працівника нарізки:

варіанти відповідей

Здійснити вологе прибирання робочого місця, вітрину протерти насухо

Ввімкнути теплову поверхню та застелити 2 шари білого пергаменту.

Викласти продукцію на чисті протвені 

Перерахувати сувенірну продукцію

Перевірити наявність барної продукції в холодильнику

Перевірити, чи ввімкнений робочий телефон

Запитання 11

Ви помітили розбіжності в касі. Ваші дії:

варіанти відповідей

Якомога швидше повідомлю менеджера

Постараюсь самостійно виявити причину

В кінці зміни повідомлю менеджера

Запитання 12

Основні дії касира при обслуговуванні:

варіанти відповідей

Прийом замовлення

Здійснення додаткових пропозицій

Розрахунок гостей

Уточнення про наявність картки Lokal

Зважування продукції

Допомога в виборі столика

Запитання 13

Які дії повинен здійснити касир перед робочою зміною?

варіанти відповідей

Здійснити вологе прибирання робочого місця, протерти ПК та принтери

Перевірити кількість необхідних матеріалів: папір для касового апарату та принтеру, ручки і т.д.

Перерахувати розмінку

Перевірити залишки продукції в холодильнику

Протерти вітрину

Повідомити менеджера про кількість сувенірної продукції

Запитання 14

Які додаткові пропозиції повинен здійснити касир при обслуговуванні гостей?

варіанти відповідей

Запропонувати сувенірну продукцію

До напоїв запропонувати випічку, до випічки - напої

Повідомити про акції

Запропонувати більш зручний для гостя столик

Запитання 15

Гість хоче отримати картку Lokal, ви просите його заспівати пісню чи розказати вірш українською мовою. Гість відмовляється. Ваші дії?

варіанти відповідей

Він не виконав обов'язкових умов, тому картку не отримає

Звичайно ж, видам картку

Запропоную купити щось із сувенірної продукції в обмін на картку Lokal

Запитання 16

Що таке пітчер?

варіанти відповідей

Ємність для збивання молока

Графін для молока

Елемент кавової машини

Контейнер, в який засипається кава

Запитання 17

Для чого здійснювати 2-хвилинну перевірку?

варіанти відповідей

Щоб здійснити додаткові пропозиції

Щоб перевірити на справність все обладнання

Щоб перевірити рівень задоволеності гостя

Запитання 18

Гостеві не подобається страва. Ваші дії:

варіанти відповідей

Відповідаю, що треба звернутись до концептуаліста, оскільки він готує страви

Прошу почекати і кличу менеджера

Виявляю причину невдоволення

Запитання 19

За столиком сидять відвідувачі з дітьми. Ваші дії:

варіанти відповідей

Принести олівці і розмальовки

Повідомити, що в закладі є дитяча кімната

Запропонувати дитячий майстер-клас по випіканню штруделів

Запропонувати дитяче крісло (якщо воно є в закладі)

Запитання 20

Які формулювання ми не говоримо гостям?

варіанти відповідей

Чи можна прибрати брудний посуд?

Зараз я приберу тряпочкою\шматкою\ганчіркою\шваброю

Чи можу я забрати зайвий посуд?

Одну хвилинку, зараз я повернусь і все приберу

Запитання 21

Для чого концептуалісту постійно знаходитись на вітрині?

варіанти відповідей

Щоб комунікувати з перехожими різноманітними жестами, таким чином заманюючи їх у заклад

Щоб перехожі бачили, що заклад працює

Щоб в асортименті завжди були наявні всі позиції меню

Запитання 22

Звідки походить штрудель?

варіанти відповідей

Австрія

Чехія

Бельгія

Запитання 23

Зберігання продуктів

варіанти відповідей

Вся продукція повинна зберігатись в контейнерах з кришками

В холодильнику контейнери з їжею можна ставити один на одний

Сира продукція завжди повинна розташовуватись на полицях холодильника над готовою їжею

Готова їжа та сира птиця, м'ясо, морепродукти повинні зберігатись в окремих холодильниках та морозильниках або на різних полицях

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест