Вкажіть особливості, характерні для сукора
Вкажіть назви їстивних грибів
Вкажіть назву шапкового гриба
Вкажіть назву отрйного гриба
Вкажіть назви неїстивних грибів
Виберіть правильне твердження
Макроскопічні гриби,які не потрапляють до групи небезпечних отруйних грибів поділяють :
Гриби вирощені в умовах промислового виробництва,мають переваги перед природними грибами:
До грибів 3 - ї категрії належать
До 4-ї категорії входять гриби:
Мухомор зелений або бліда поганка належить до грибів
Гриб синяк належить до грибів (Gyroporus cyanescens)
До грибів 2 категорії належить гриб
Найкращі та найсмачніші гриби, смачні, легко засвоюються організмом, перед вживанням не потребують термічної обробки, можуть використовуватись сирими у складі свіжих грибних салатів - це
За будовою гіфів гриби поділяються на:
До отруйних шапкових грибів відносяться:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома