Що відбувається з харчовими речовинами овочів під час їх варіння?
Що відбувається з харчовими речовинами овочів під час їх смаження?
Укажіть правильний варіант варіння овочів, що мають зелене забарвлення.
В якій воді краще варити овочі?
В якому випадку при варінні овочів найкраще зберігається вітамін С?
Як варять швидкозаморожені овочі?
При варінні картоплі, її закладають у
Для припускання капусту білоголову нарізують
Страву "Картопля фрі" солять
Страви з овочів подають на
Картоплю для картопляного пюре протирають
Овочі смажать основним способом на нагрітій сковороді з жиром до
Для приготування страви "картопля смажена" її солять
Комбінований гарнір - це гарнір, який складається з
Вкажіть норми подавання додаткового гарніру на 1 порцію
Буряк столовий варять
При варінні вода має покривати овочі на
Які з перерахованих овочів варять без солі?
Сушені овочі перед варінням промивають,
заливають холодною водою і
залишають для набухання на
Зварену картоплю зберігають на марміті не більше ніж
Для припускання нарізані овочі викладають шаром
Припущені овочі заправляють соусом
Для припускання використовують помідори
Які овочі перед смаженням панірують у борошні?
У фритюрі овочі смакжать при температурі
При смаженні у фритюрі беруть жиру
Баклажани перед смаженням солять і залишають на 10-15 хв. для того, щоб
Для страви "цибуля фрі" цибулю нарізують
Овочі запікають при температурі
Запечені страви з овочів зберігають протягом
Страви із запечених овочів поділяють на ....
Під час теплової обробки маса обочів.....
Скільки картоплі брутто необхідно взяти для приготування 100 порцій картопляного пюре у лютому за колонкою 1 Збірника рецептур страв та кулінарних виробів?
Розрахувати кількість картоплі масою брутто для приготування 10 порцій картоплі смаженої із вареної у квітні, якщо маса нетто картоплі на одну порцію 301 г.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома