Традиційними способами обробки продуктів для приготування їжі були переважно:...
Українська національна страва у вигляді відвареного прісного тіста і начинки з м'яса, грибів, овочів, фруктів, ягід та сиру - це...
До обрядових страв належить...
Овочі в харчуванні людини є основним джерелом ...
До видів теплової обробки овочів належить...
Найбільше вітамінів в овочах зберігається під час теплової обробки...
Найбільша втрата вітамінів з овочів відбувається під час теплової обробки ...
Щоб зберегти в овочах найбільше вітамінів під час теплової обробки, їх потрібно...
Для приготування дерунів необхідні наступні продукти...
Яку картоплю не варто використовувати для приготування дерунів?
До первинної обробки продуктів належить:
Під час приготування дерунів потрібно остерігатися потрапляння в розігрітий жир...
Чому страви із круп потрібно об'єднувати з іншими продуктами?
Яка крупа покращує мозкову діяльність?
Яка крупа зміцнює імунітет та нормалізує психологічний стан?
Чи правильне твердження, що всі крупи мають свій термін зберігання?
У якому співвідношенні потрібно використовувати крупу та воду під час приготування гречаної каші?
Чи правильне твердження, що каші швидкого приготування містять стільки ж корисних речовин як і звичайні каші?
До основних складових борщу належить:
Спеції до борщу додають за ... хвилин до готовності.
Кришки гарячого посуду потрібно брати прихваткою і відкривати...
Як правильно називається харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини, сприяє зміцненню її здоров'я.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома