Якої консистенції кашу готують для приготування страв з круп (в основному)?
Напівфабрикати з каш формують
Для приготування страв з бобових,макаронних та каш,масу охолоджують до певної температури щоб ...
Котлети та биточки з каш панірують у...
До якої температури варто остудити запіканку з каш, щоб порційно нарізати її?
Для приготування бабки у масу з каші потрібно додати(обрати всі вірні відповіді)
До складу макароннику входять (обрати всі вірні відповіді):
Для приготування макароннику з субпродуктами можна взяти : (обрати всі вірні відповіді)
До квасолі по-домашньому додають
До складу крупника входять наступні продукти (обрати всі необхідні):
Бобові погано розварюються в (обрати всі вірні відповіді) :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома