Страви з бобових,круп та макаронних виробів

Додано: 27 вересня 2022
Предмет:
Тест виконано: 21 раз
11 запитань
Запитання 1

Якої консистенції кашу готують для приготування страв з круп (в основному)?

варіанти відповідей

в ′язкої

рідкої

розсипчастої

Запитання 2

Напівфабрикати з каш формують

варіанти відповідей

з теплої маси

гарячої маси

холодної маси

Запитання 3

Для приготування страв з бобових,макаронних та каш,масу охолоджують до певної температури щоб ...

варіанти відповідей

розтанув цукор

не звернулися яйця

розтопився жир

Запитання 4

Котлети та биточки з каш панірують у...

варіанти відповідей

сухарях

борошні

манній крупі

Запитання 5

До якої температури варто остудити запіканку з каш, щоб порційно нарізати її?

варіанти відповідей

50⁰С

30⁰С

80⁰С

40⁰С

Запитання 6

Для приготування бабки у масу з каші потрібно додати(обрати всі вірні відповіді)

варіанти відповідей

вершкове масло

збиті білки в кінці замісу маси

збиті білки на початку замісу маси

рослинну олію

манну крупу

жовтки розтерті з цукром

родзинки

ваніль

Запитання 7

До складу макароннику входять (обрати всі вірні відповіді):

варіанти відповідей

яйця

цукор

збиті білки

борошно

Запитання 8

Для приготування макароннику з субпродуктами можна взяти : (обрати всі вірні відповіді)

варіанти відповідей

серце

легені

печінку

м′ясну обрізь

рубець

Запитання 9

До квасолі по-домашньому додають

варіанти відповідей

солоні огірки

огірки свіжі

томати

кабачки

Запитання 10

До складу крупника входять наступні продукти (обрати всі необхідні):

варіанти відповідей

сир кисломолочний

сир твердий

яйця

цукор

сметана

каша гречана

каша пшоняна або ячна

борошно

Запитання 11

Бобові погано розварюються в (обрати всі вірні відповіді) :



варіанти відповідей

солоному середовищі

кислому середовищі

жорсткій воді

лужному середовищі

перекип′яченій воді

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест