Яких харчових речовин найбільше містять страви з круп?
Які крупи містять найбільше білків?
Які з бобових корисні в разі захворювань серцевосудинної системи і нирок?
Які крупи не промивають?
Назвати вихід розсипчастої рисової каші з 1 кг крупи.
Назвати вихід в’язкої гречаної каші з 1 кг крупи.
З якої крупи готують кашу в’язку з гарбузом?
У якому посуді рекомендується варити розсипчасту кашу?
Які крупи погано розварюються у молоці?
З якої крупи готують рідкі каші?
Каші якої консистенції використовують для приготування котлет, запіканок, пудингів?
Пудинги відрізняються від запіканок
Назвати вид каші за консистенцією за такими органолептичними показниками: зерна добре зварені, зберегли форму, легко відокремлюються одне від одного.
Назвати вид каші за консистенцією за такими органолептичними показниками: каша має густу консистенцію, за температури 60–70 °С тримається в тарілці гіркою, не розпливається, крупинки добре розварені, але не злипаються між собою.
За якої температури обсмажують сиру гречану крупу в жаровій шафі?
Страви з каш реалізують протягом не більше ніж ... .
Із яким соусом подають відварні бобові?
Коли варять бобові, не рекомендується додавати соду, адже вона ...
Коли солять бобові під час варіння?
Який приварок макаронних виробів, що готують у зливний спосіб?
Який приварок макаронних виробів, що їх варять у незливний спосіб для приготування запечених страв?
Назвати строк реалізації страв із макаронних виробів
Назвати строк реалізації страв із бобових
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома