Страви з м'яса і субпродуктів

Додано: 7 січня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 92 рази
10 запитань
Запитання 1

1. У яку воду кладуть підготовлене м'ясо для варіння?

варіанти відповідей

холодну

теплу

гарячу

Запитання 2

2. Скільки необхідно води на 1 кг м'яса для варіння?

варіанти відповідей

1-1,5 л

2-2,5 л

3-4 л

Запитання 3

3. Через який час треба солити м'ясо?

варіанти відповідей

10-15 хв

15-20 хв

30-40 хв

Запитання 4

4. Оберіть правильний малюнок н/ф ромштекс

варіанти відповідей
Запитання 5

5. Для приготування стриви" Гуляш" м'ясо нарізають шматочками масою...?

варіанти відповідей

20-30 г

10-15 г

30-40 г

Запитання 6

6. Яка тривалість теплової обробки Біфштекс з кров'ю?

варіанти відповідей

7-10 хв

2-5 хв

5-7 хв

Запитання 7

7. Оброблений мозок кдадуть у холодну воду з додаванням?

варіанти відповідей

соди

оцту

спецій

Запитання 8

8. Оберіть на малюнку н/ф "Котлета натуральна"

варіанти відповідей
Запитання 9

9. До тушкованих м'сних страв відносять...

варіанти відповідей

зрази січені

підсмажка

азу

Запитання 10

10. До страв з м'яса смаженими дрібними шматочками відносять...

варіанти відповідей

гуляш

бефстроганов

ескалоп

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест