1. У яку воду кладуть підготовлене м'ясо для варіння?
2. Скільки необхідно води на 1 кг м'яса для варіння?
3. Через який час треба солити м'ясо?
4. Оберіть правильний малюнок н/ф ромштекс
5. Для приготування стриви" Гуляш" м'ясо нарізають шматочками масою...?
6. Яка тривалість теплової обробки Біфштекс з кров'ю?
7. Оброблений мозок кдадуть у холодну воду з додаванням?
8. Оберіть на малюнку н/ф "Котлета натуральна"
9. До тушкованих м'сних страв відносять...
10. До страв з м'яса смаженими дрібними шматочками відносять...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома