Що відбувається з колагеновими волокнами під час теплової обробки?
Від чого залежить тривалість розм’якшення волокон?
Чому вироби необхідно смажити на добре розігрітій сковорідці?
За рахунок яких речовин кірочка має золотисте забарвлення?
Птицю для варення закладають у яке середовище?
Що додають при варці птиці для покращення смаку та аромату?
Що необхідно зробити з порційними відварними шматочками птиці перед подачею?
Шніцель столичний має паніровку:
Які порційні страви готують з філе птиці?
Підберіть гарнір до страви Котлета по київські.
Вкажіть тушковані страви з птиці
Яка мета додавання томатної пасти для тушкування страв з птиці?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома