Страви з яєць за способом теплової обробки ділять на :
Визначення якості яєць проводять за допомогою приладу ...
Як перевірити якість яєць ,якщо немає овоскопа?
Що собою представляє меланж?
При варінні яєць для чого у воду додають сіль?
Що собою представляє яєчний порошок?
Для чого варені яйця після того як зварили занурюють у холодну воду?
Як класифікують смажені яєчні страви?
Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?
Обери правильні вимоги безпеки під час приготування їжі:
Як називається яєчна страва, зварена "в мішечок" без шкарлупи?
Який із способів теплової обробки страви з яєць зайвий:
Що треба додавати в воду під час варіння, щоб запобігти витіканню яйця?
Якої консистенції варене яйце, представлене на фотографії?
Як називається омлет із додаванням овочів, свіжої зелені, молочних або м'ясних продуктів?
Який спосіб приготування страви з яйця представлений на фотографії?
Оберіть компоненти, необхідні для приготування натурального омлета:
Для того щоб приготувати рідкі яйця їх треба варити :
Щоб приготувати яйця зварені в мішочок їх треба варити:
Вимоги до якості смажених яєць. Оберіть вірні варіанти.
Чи можна посипати сіллю жовток?
Виберіть із запропонованих продуктів ті, які необхідні для приготування яєчні з салом.
Залежно від виду птиці розрізняють яйця:
Яка найбільш цінна частина яйця?
За допомогою якої рідини можна визначити якість яєць у домашніх умовах?
Яке буде положення яйця у склянці з соляним розчином , якщо яйце свіже?
Як необхідно зберігати яйця у холодильнику?
Які є продукти переробки курячих яєць?
Види яєць: (за терміном зберігання)
Як називаються яйця, якщо їхня маса вище 73 г?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома