Страви з яєць

Додано: 25 листопада 2024
Предмет: Технології, 6 клас
9 запитань
Запитання 1

В яких стравах застосовують яєчний білок?Оберіть правильні відповіді.

варіанти відповідей

Оладки

Запіканка

Зефір

Котлети

Борщ традиційний червоний

Запитання 2

За способом теплової обробки яйця бувають:

варіанти відповідей

Варені

Тушковані

Смажені

Запечені

Запитання 3

Під час варіння в шкаралупі яйця краще опускати в:

варіанти відповідей

Гарячу воду

Холодну підсолену воду

Гарячу підсолоджену

Холодну воду

Запитання 4

Зварені яйця споліскують:

варіанти відповідей

Холодною водою

Теплою водою

Не споліскують взагалі

Запитання 5

Відлік часу для варіння яєць починають:

варіанти відповідей

Одразу після їх занурення у воду

З моменту закипання води із яйцями

Запитання 6

Яйця, зварені круто

варіанти відповідей

Варять 8-10 хвилин

Варять 4,5-5 хвилин

Варять 2.5-3 хвилин

Запитання 7

Яйце, зварене без шкаралупи має назву

варіанти відповідей

Пашот

Моллет

Фондю

Брюї

Запитання 8

Який склад "фермерського омлету"?

варіанти відповідей

Цибуля, помідори, бекон, яйця, зелень

Оливки, картопля, помідори, бекон, яйця

Цибуля, картопля, копчений бекон, яйця

Запитання 9

Яєшня натуральна. Оберіть правильні твердження щодо приготування.

варіанти відповідей

Білок посипають дрібною сіллю

На добре розігріту сковороду випускають підготовлені яйця

Жовток має бути густим

Яєчню смажать 2-3 хвилини

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест