Технологія борошняних кондитерських виробів

Додано: 18 січня 2021
Предмет:
Тест виконано: 11 разів
10 запитань
Запитання 1

Борошно - це:

а)               

б)               

в)              

варіанти відповідей

порошкоподібний продукт розмелювання зернових

 порошкоподібний продукт розмелювання картоплі

порошкоподібний продукт розмелювання крупи

порошкоподібний продукт, білого кольору отриманий з буряка

Запитання 2

Сила борошна це:               

варіанти відповідей

здатність борошна поглинати вологу

 здатність утворювати тісто з певними властивостями

здатність борошна  мати газоутримуючі властивості

здатність борошна мати еластичну клейковину

Запитання 3

Від яких факторів не залежить хімічний склад борошна

               

варіанти відповідей

помел

газоутворююча здатність

вологість

колір

Запитання 4

Скільки ґатунків за якістю є у борошна:

варіанти відповідей

два

три

чотири

п’ять

Запитання 5

Для чого необхідно просіювати борошно?

варіанти відповідей

для видалення сторонніх залишків

для збагачення борошна повітрям, для видалення сторонніх залишків

для збільшення об’єму борошна

для більшого дозрівання борошна

Запитання 6

Які цукрові продукти не використовують в кондитерському виробництві:

              

варіанти відповідей

 цукор

цукрова пудра

ксиліт

мед, патока

Запитання 7

Патока - це:

             

варіанти відповідей

це темна липка рідина

безбарвна або світло-жовта тягуча рідина

це світла тягуча рідина

цукристий продукт білого кольору

Запитання 8

Маса 1л меду становить:

         

варіанти відповідей

1000 г

    1100 г

1400 г

1500 г

Запитання 9

1.               При випіканні борошняних виробів який вуглевод набрякає а потім клейстеризується:

              

варіанти відповідей

крохмаль

глікоген

клітковина

глобулін

Запитання 10

Борошняні вироби в рецептурах яких є мед:

а)               

б)               

в)               

варіанти відповідей

мають привабливий вигляд, приємний смак, довго не черствіють

мають не привабливий вигляд, специфічний смак, легко черствіють

мають гіркуватий смак, надмірну крихкість

мають пружну і еластичну клейковину

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест