Технології приготування птиці

Додано: 15 лютого 2021
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 174 рази
7 запитань
Запитання 1

Вкажіть, якими способами можна заправляти птицю перед тепловою обробкою:

варіанти відповідей

«в одну нитку», «без нитки»

«в кишеньку», «в одну нитку», «в дві нитки»

«в кишеньку», «в три нитки»

«в одну нитку», «без нитки», «в дві нитки»

Запитання 2

За способом обробки тушки птиці бувають

варіанти відповідей

потрошені

напівпотрошені

заморожені

охолоджені

Запитання 3

Вкажіть час розморожування качок при t 16-18°С

варіанти відповідей

4-5 год

5-6 год

8 год

Запитання 4

Вкажіть найціннішу частину м'яса птиці

варіанти відповідей

гомілка

філе

стегно

Запитання 5

За віком птицю поділяють на:

варіанти відповідей

молода та доросла

доросла та стара

курча та курка

домашня і фермерська

Запитання 6

До якого виду дичини відносяться рябчик, тетерук, куріпка, фазан і глухар?

варіанти відповідей

лісова дичина

гірська дичина

степова дичина

водоплавна дичина

Запитання 7

До якого виду дичини відносяться куріпка, улар?

варіанти відповідей

лісова дичина

гірська дичина

степова дичина

водоплавна дичина

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест