Кулінарна обробка м'яса включає такі операції:
Обробку м'яса і приготування напівфабрикатів здійснюють у
На підприємствах масового харчування застосовують ..........................розморожування:
М'ясо миють у підвішеному стані теплою водою, температура якої має бути
Обвалювання м'яса - це...
Харчові відходи (кістки, сухожилки, грубі плівки) збирають у тару, яка надходять у приміщення для ....
Кулінарне розбирання м'яса здійснюють з метою .........
Частини м'яса, в яких вміст сполучної тканини невеликий, використовують для
Частини м'яса, в яких вміст сполучної тканини великий, використовують для ..
Вкажіть кулінарне призначення Вирізки
Вкажіть кулінарне призначення частини туші - Товстий і тонкий краї
Котлетне м'ясо — це
Згідно зображення вкажіть правильну схему розбирання свинячої туші
Корейку свинини використовують........
Залежно від виду м'яса розрізняють напівфабрикати з
За розміром напівфабрикати поділяють на
За способом приготування розрізняють напівфабрикати з мяса
Натуральна січена маса ,до якої додали заздалегідь замочений у холодній воді або молоці черствий хліб без скоринки з пшеничного борошна 1 сорту., така маса називається ................
Для приготування котлетної маси з м'яса використовують ........
Якщо м'ясо нежирне,для приготування котлетної маси , то до неї додають
Вкажіть правильну послідовність приготування котлетної маси з м'яса
Вкажіть норму продуктів (нетто) на 1 кг м'якоті м'яса, в г:
Які напівфабрикати виробляють котлетної маси
Вкажіть малюнок за описом формування напівфабрикату з котлетної маси м'яса:Котлетну масу порціонують (1-2 шт. на порцію), обкачують у червоній паніровці, надають овально-приплюснутої форми з одним загостреним кінцем до 2,0 см завтовшки, 10-12 см завдовжки і 5 см завширшки, смажать
Вкажіть малюнок за описом формування напівфабрикату з котлетної маси м'яса: Котлетну масу порціонують (1-2 шт. на порцію), обкачують у червоній паніровці, надають приплюснуто-округлої форми до 2 см завтовшки, 6 см у діаметрі, смажать.
Вкажіть малюнок за описом формування напівфабрикату з котлетної маси м'яса: Котлетну масу порціонують (1 шт. на порцію), обкачують у червоній паніровці, надають овально-приплюснутої форми 1 см завтовшки, смажать.
Вкажіть малюнок за описом формування напівфабрикату з котлетної маси м'яса: Котлетну масу з меншою кількістю хліба порціонують (1-2 шт. на порцію), надають форми кружальця завтовшки 1 см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, обкачують у червоній паніровці, формують у вигляді цеглинки з овальними краями, смажать.
Вкажіть термін зберігання напівфабрикатів з котлетної маси м'яса
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома