Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Мартинюк Віта Олександрівна
Миколаївська область, Казанківський район, смт Казанка
викладач
Розробки та тести
Знайдено 38 матеріалів
ТЕСТ
Устаткування для варіння їжі( Котли для варіння їжі).
11 грудня 2024
ТЕСТ
Бісквітне тісто та вироби з нього
24 жовтня 2023
ТЕСТ
Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього
2 жовтня 2023
ТЕСТ
Технологія приготування шарового тіста
12 квітня 2023
ТЕСТ
Молочні продукти
3 грудня 2022
ТЕСТ
Страви і гарніри зі смажених і запечених овочів і тушкованих
19 квітня 2022
ТЕСТ
Сковороди електричні і газові
28 березня 2022
ТЕСТ
Теплова кулінарна обробка
4 лютого 2022
ТЕСТ
Ваговимірювальне устаткування.
1 грудня 2021
ТЕСТ
УПХ. Підйомно-транспортне устаткування
12 листопада 2021
ТЕСТ
Страви з круп
7 травня 2021
ТЕСТ
Організація виробництва та обслуговування
29 квітня 2021
ТЕСТ
Фізіологія харчування ,тематична
27 квітня 2021
ТЕСТ
Холодильне устаткування
21 квітня 2021
ТЕСТ
Загальні правила подачі напоїв
7 квітня 2021
ТЕСТ
Технологія приготування соусів молочних і сметанних
22 березня 2021
ТЕСТ
Технологія приготування кулешиків, кулешів
21 лютого 2021
ТЕСТ
Машини для замішування та розкачування тіста
19 січня 2021
ТЕСТ
Фізіологія харчування. Фізіолого-гігієнічне значення нутрієнтів :вуглеводів,вітамінів, мінеральних речових
22 грудня 2020
ТЕСТ
Фізіологія харчування. Фізіолого - гігієнічне значення нутрієнтів -білків,жирів
21 грудня 2020
ТЕСТ
Машини та механізми для обробки м'яса та риби
21 грудня 2020
ТЕСТ
Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші.Приготування напівфабрикатів.
13 грудня 2020
ТЕСТ
Технологічний процес обробки м’яса. Кулінарне призначення частин. Приготування котлетної маси з м’яса та н/ф .
13 грудня 2020
ТЕСТ
Хімічний склад і харчова цінність м'яса. Тканини м'яса. Кулінарна обробка.
29 листопада 2020
ТЕСТ
Сир.Хліб.
27 жовтня 2020
ТЕСТ
Ковбасні вироби, м’ясо-копченості, консерви
16 жовтня 2020
ТЕСТ
Технологія приготування страв з мяса і субпродуктів
8 жовтня 2020
ТЕСТ
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
28 вересня 2020
ТЕСТ
Приготування страв з яєць та сиру
22 травня 2020
ТЕСТ
Технологія приготування страв і гарнірів з овочів 4 розряд
1 травня 2020
ТЕСТ
Технологія приготування смажених страв і гарнірів з з овочів
1 травня 2020
ТЕСТ
Правила подачі гарячих перших та других страв
16 квітня 2020
ТЕСТ
Устаткування ПГХ
13 квітня 2020
ТЕСТ
Правила подачі холодних страв і закусок
8 квітня 2020
ТЕСТ
Технологія приготування солодких страв і напоїв
2 квітня 2020
ТЕСТ
Холодні страви і закуски
31 березня 2020
ТЕСТ
Приготування страв з яєць
31 березня 2020
ТЕСТ
Соуси
30 березня 2020
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!