1. Назвіть супровідні документи для відправки худоби на м’ясокомбінат:
2. При перевезенні тварин залізничним транспортом готують документи:
Дорожній журнал готують під час перевезення тварин:
Трупи тварин, виявлені в транспортних засобах, піддають дослідженню на:
Під час перевезення автотранспортом на відстань 60–70 км тварини втрачають:
Первинна обробка забійних тварин включає такі операції:
Дія, внаслідок якої тварина втрачає свідомість :
Назвіть способи оглушення худоби:
Вихід крові від живої маси для великої рогатої худоби становить не менше:
Під час знекровлення тварин підвішують:
. Під час знекровлення тварин кров збирають за допомогою:
Процес знекровлення худоби триває:
Процес знімання шкури складається:
Нутрування – це:
розчленування туші худоби
Розпилювання туш великої рогатої худоби відбувається:
Розпилювання туш великої рогатої худоби проводять за допомогою:
Напівтушу телятини для роздрібної торгівлі поділяють на сорти:
.
Туалет туш:
Тривалість пересування свіжих туш із забійного цеху до морозильної камери не повинна перевищувати:
Технологічний процес обробки шкур великої рогатої худоби включає:
62. Термін зберігання варених ковбас у натуральній оболонці при температурі + 80С:
Перед засолюванням м’ясо охолоджують до температури:
Повільне розморожування м’яса здійснюють за температури:
За термічною обробкою низькими температурами м’ясо поділяють на:
У некастрованих та запізно кастрованих самців неприємні запахи зникають після кастрації через:
Швидке розморожування м’яса проводять за температури:
. До слизових субпродуктів не відносять:
Субпродукти – це:
При якій технологічній операції підготовки шкур до консервування можна використовувати палиці і штирі без задирів:
Процес підготовки шкури до консервування включає:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома