Технологія приготування бісквітного тіста

Додано: 12 січня 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 202 рази
6 запитань
Запитання 1

1)    Яке борошно краще використати для бісквітного тіста?


варіанти відповідей

з високим вмістом клейковини;

    

з високою газоутворюючою здатністю

з низьким вмістом клейковини;

Запитання 2

2) Залежно від вхідних до складу тіста продуктів і способу

приготування бісквіт підрозділяють на   ?

варіанти відповідей

Основнй, з добавками, буше,

масляний.

Прісне з добавками

Дріжжове

Запитання 3

3)    В чому заклечається основна різниця приготування бісквіту «Буше» від основного?

варіанти відповідей

цукру використовують у 2-а рази більше

яйця для бісквіту «Буше» збивають у 2-а рази довше

жовтки і білки збивають окремо

Запитання 4

4)    Яка температура і час випікання дрібних штучних кексів із масляного бісквіту?

варіанти відповідей

200-210 °С; 15-20 хв


190-200 °С; 25-30 хв

100-180 °С; 20-25 хв

Запитання 5

5) Який необхідно використати розпушувач для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

амоній

сода

амоній

    

дріжді

яйця

Запитання 6

6) Чим варто збивати бісквітне тісто?

варіанти відповідей

виделкою

ложкою

міксером

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест