Технологія приготування бісквітного тіста

Додано: 18 січня
Предмет:
Тест виконано: 4 рази
5 запитань
Запитання 1

Яким способом розпушується класичний бісквіт?

варіанти відповідей

Хімічним

Біологічним

Механічним

Всі відповіді вірні

Запитання 2

Скільки часу повинен вистоюватись бісквіт після випікання, перед його використанням?

варіанти відповідей

1 година

5 годин

12 годин

24 години

Запитання 3

Чи можна використовувати хімічний розпушувач для приготування масляного бісквіту?

варіанти відповідей

Так

Ні

Масляного бісквіту не існує

Не обов`язково

Запитання 4

Чи є важливим, етап просочування цукровим сиропом класичних бісквітних напівфабрикатів? Чому?

варіанти відповідей

Так, адже бісквіт буде сухий

Так, адже бісквіт не має цукру, тому це дуже важливий етап

Ні, не має значення

Ні, тому що в бісквіті багато цукру і це лише збільшить його кількість

Запитання 5

Бісквітні торти можна склеювати будь-якими видами кремів?

варіанти відповідей

Так, тому що бісквітні напівфабрикати добре просочуються та тримають форму

Ні, не можна масляним кремом

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест