технологія приготування каш

Додано: 19 грудня
Предмет: Технології, 7 клас
9 запитань
Запитання 1

При приготуванні гречаної розсипчастої каші на склянку

гречаної підсмаженої крупи використовують рідини:

варіанти відповідей

4,5 скл.

3 скл.

2 скл.

Запитання 2

Готуючи кашу, крупи засипають в

варіанти відповідей

підсолену кіплячу воду

теплу воду

холодну воду

Запитання 3

При народжені дитини хрещені бать розбивали горщик звареної каші з 

варіанти відповідей

Гречки

Пшона

Рису

кукурудзи

Запитання 4

Головна страва на столі у Святвечір

варіанти відповідей

Узвар

Кутя

Вареники

Калач

Запитання 5

Зерно в куті було символом

варіанти відповідей

Вічності, безсмертя, переродження душі

Добробуту в родині

Ситого нового року

Запитання 6

Де краще зберігати крупи в домашніх умовах

варіанти відповідей

В холодильнику

В скляних банках чи спеціальних контейнерах з герметичними кришками

В полотняних мішечках

Запитання 7

Від чого залежить тривалість варіння круп

варіанти відповідей

Від величини ядра круп

Від товщини стінок круп

Від кількості води

Від кількості крупи

Запитання 8

. З якого злака виробляють перлову крупу

варіанти відповідей

Пшениця

Ячмінь

Просо

Овес

Запитання 9

Яка з круп вариться найдовше?

варіанти відповідей

Рисова

Перлова

Пшоняна

Вівсяна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест