Технологія приготування кексів

Додано: 6 жовтня
Предмет: Технології, 7 клас
10 запитань
Запитання 1

Кекси - це....

варіанти відповідей

це українська страва з вареного тіста з начинкою.

це солодкий хліб (пиріг), до складу якого входять борошно, вода, яйця, маргарин, цукор, сіль.

це тоненький коржик із рідкого тіста.

Запитання 2

Яке тісто використовують для приготування кексів?

варіанти відповідей

Дріжджове

Без дріжджове

Листкове Дріжджове

Запитання 3

Яка країна є батьківщиною мафінів?

варіанти відповідей

Франція

Німеччина

Великобританія

Італія

Запитання 4

В перекладі з англійської мови, капкейк - це...

варіанти відповідей

тортик для фей

кекс

мафін

вареник

Запитання 5

Оберіть різновиди кексів: (декілька правильних відповідей)

варіанти відповідей

Пиріжки

Мафіни

Капкейки

Вареники

Запитання 6

Які інгредієнти потрібні для приготування тіста для кексів?

варіанти відповідей

цукор – 1 склянка, вершкове масло чи маргарин – 200 г, борошно пшеничне – 1,5 склянки,   розпушувач – 1 ч.л.

цукор – 1 склянка, вершкове масло чи маргарин – 200 г, яйця курячі – 2 шт, 

цукор – 1 склянка, вершкове масло чи маргарин – 200 г, борошно пшеничне – 1,5 склянки, сметана – 200 г, яйця курячі – 2 шт,  розпушувач – 1 ч.л.

Запитання 7

Яку начинку можна використовувати для начинки кексів? (Декілька правильних відповідей)

варіанти відповідей

Родзинки

Шоколад

Горіхи

Гриби

Запитання 8

Капкейк - це...

варіанти відповідей

солодкий хліб.

невеликий бісквіт, зверху прикрашений кремом і всілякими іншими декоративними кондитерськими елементами.

страва з вареного тіста з начинкою.

Запитання 9

В якій країні з'явилися капкейки?

варіанти відповідей

Україна

Америка

Франція

Італія

Запитання 10

В якому році з'явилися капкейки?

варіанти відповідей

1982 рік

1882 рік

2000 рік

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест