Технологія приготування кондитерських виробів.

Тест виконано: 85 разів
12 запитань
Запитання 1

Дріжджове тісто можна приготувати

варіанти відповідей

опарним

безопарним

заварним

Запитання 2

Розсипчасту структуру пісочного тіста забезпечує

варіанти відповідей

жовток

масло

цукор

сода

Запитання 3

Пісочне тісто перед формуванням виробів потрібно

варіанти відповідей

охолоджувати

додавати соду

посипати цукром

Запитання 4

Під час готування бісквіту не можна

варіанти відповідей

Використовувати соду

Відкривати духовку

Відокремлювати білки від жовтків

Запитання 5

Які є способи приготування бісквітного тісту

варіанти відповідей

холодний, заварний

масляний, буше 

основний, холодний

Запитання 6

Бісквітні вироби випікають при температурі

варіанти відповідей

    220°С

  180°С

    200°С

Запитання 7

Листкове тісто буває

варіанти відповідей

   дріжджове

   бездріжджове

розсипчасте

Запитання 8

Основна сировина для приготування пісочного тіста

варіанти відповідей

  борошно, жир, крохмаль, цукор


борошно, жир, дріжджі, яйця

    борошно, цукор, жир, яйця


Запитання 9

Листкове тісто розшаровується завдяки

варіанти відповідей

     набуханню

    розкочуванню

     бродінню

Запитання 10

Після замішування дріжджове тісто

варіанти відповідей

ставлять у тепле місце


охолоджують

розпускають

Запитання 11

Для бісквітного тіста необхідно

варіанти відповідей

  яйця збивати окремо

 додавати цукор поступово

збивати жовтки до побіління

Запитання 12

Заварне тісто готують

варіанти відповідей

без борошна

на "водяній бані"

без яєць

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест