Технологія приготування кондитерських виробів.Приготування бездріжджових видів тіста.

Додано: 30 жовтня 2020
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 295 разів
12 запитань
Запитання 1

МЕХАНІЧНИЙ СПОСІБ РОЗПУШУВАННЯ ТІСТА ПЕРЕДБАЧАЄ

варіанти відповідей

насичення повітрям тіста під час збивання

додавання вуглекислого амонію

додавання вуглекислого амонію та соди

Запитання 2

Вафельне тісто за структурою – це

варіанти відповідей

малостійка емульсія


суспензія

піна

Запитання 3

Тісто для вафель підрозділяють на

варіанти відповідей

просте і жирове


цукрове і жирове


просте і цукрове


Запитання 4

Які є види бісквіту

варіанти відповідей

осовний, холодний, буше

основний, масляний, буше

холодний, із підігрівом, основний

Запитання 5

Які є способи приготування бісквіту

варіанти відповідей

холодний, із підігрівом

масляний, буше 

основний, холодний

Запитання 6

Бісквітний напівфабрикат у формах випікають при температурі

варіанти відповідей

    210 -220°С


  205-225°С


    195 -200°С


Запитання 7

Бісквітний напівфабрикат після випікання витримують

варіанти відповідей

    3 - 7 год


   2-5 год


8-24 год

Запитання 8

Основна сировина для приготування пісочного тіста

варіанти відповідей

  борошно, жир, крохмаль, цукор


борошно, жир, дріжджі, яйця

    борошно, цукор, жир, яйця


Запитання 9

Тривалість замішування пісочного тіста становить

варіанти відповідей

                     4 – 5 хв


                       1 – 2 хв


                     6 – 7 хв


Запитання 10

Після замішування пісочне тісто

варіанти відповідей

       слід охолодити



         не слід охолоджувати


не має значення

Запитання 11

Вироби з медового тіста довго зберігаються і не черствіють завдяки

варіанти відповідей

  цукру, меду, патоки


 цукру, меду, яйцям


 цукру, маргарину, патоки


Запитання 12

Білкове (повітряне) тісто готують

варіанти відповідей

без борошна

без цукру

без ароматизаторів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест