За характером рідкої основи перші страви поділяють на .....
Перші страви, які готують з продуктів молочних і рослинного походження (без м'яса), називають
Страва, яка за способом приготування схожа на крупник, але переважно з пшоняних крупі інша назва — польова каша - це..
Яку обробку здійснюють з пшоном перед варінням?
В якому харчуванні широко використовують кулешики?
Яку основну теплову обробку використовують для приготування супів-пюре?
Під час приготування кулешиків ,щоб часточки продуктів не осіли, додають ....
До яких видів кулешиків не додають борошняну пасеровку?
Як додатковий загусник під час приготування кулешиків використовують?
При якій температурі зберігають супи-пюре?
Які супи-пюре не заправляють яєчно-молочною сумішю?
До деяких супів-пюре перед подаванням додають неподрібнений гарнір масою?
Яка відміність Крем-суп, від супа-пюре?
Яка норма подачі супу-пюре на порцію?
В якому посуді бажано подавати супи -пюре?
Що подають до кулешиків?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома