Технологія приготування листового тіста

Додано: 5 лютого 2023
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 377 разів
7 запитань
Запитання 1

В якій країні вперше було винайдено листове дріжджове тісто?

варіанти відповідей

Італія

Австрія

Франція

Запитання 2

Види листового тіста

варіанти відповідей

Заварне

Дріжджове

Прісне

Пісочне

Шарове

Буз дріжджів

Запитання 3

Вироби з листового тіста

варіанти відповідей

Лапша

Торти

Круасани

Печиво

Галушки

Самса

Рулети

Вареники

Запитання 4

Виберіть інгредієнти для приготування прісного литового тіста

варіанти відповідей

Олія

Борошно

Вершкове масло

Вода

Цукор

Сіль

Лимонна кислота

Яйця

Запитання 5

Чи потрібно листове тісто, під час виготовлення, класти до холодильника?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Виберіть інгредієнти для приготування дріжджового листового тіста.

варіанти відповідей

Борошно

Сіль

Дріжджі

Молоко

Вода

Вершкове масло

Цукор

Яйця

Запитання 7

Чи можна зберігати листове тісто у морозильній камері?

варіанти відповідей

Ні

Так

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест