Технологія приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів

Додано: 10 грудня 2022
Предмет:
Тест виконано: 136 разів
12 запитань
Запитання 1

Які способи теплової обробки відносяться до основних?

варіанти відповідей

Варіння і смаження

Запікання і тушкування

Варіння і припускання

Запитання 2

Який спосіб теплової обробки слід використовувати для приготування фаршу з квашеної капусти?

варіанти відповідей

Смаження

Пасерування

Тушкування

Запитання 3

Чим фарші відрізняються від начинок?

варіанти відповідей

Консистенцією

Структурою

Зовнішнім виглядом

Всі відповіді вірні

Запитання 4

За сировинним показником фарші і начинки поділяються на:

варіанти відповідей

Овочеві, грибні, круп'яні, фруктові, м'ясні, рибні, яєчні і комбіновані

Сирі і смажені

Однорідні і не однорідні

Запитання 5

Які способи теплової обробки слід використати для приготування м'ясного фаршу?

варіанти відповідей

Варіння або тушкування

Припускання

Смаження

Запитання 6

Для яких борошняних виробів використовується рибний фарш?

варіанти відповідей

Пиріжків

Млинців

Розтягаїв

Запитання 7

Для приготування начинки з сиру, кисломолочних сир слід:

варіанти відповідей

Протерти

Перемішати

Перекрутити через м'ясорубку

Запитання 8

Яку рідину слід додати до м'ясного або рибного фаршу?

варіанти відповідей

Білий соус

М'ясний абр рибний бульйон

Воду

Запитання 9

Які начинки і фарші відносяться до комбінованих?

варіанти відповідей

Рис з яйцем, картопля з м'ясом, капуста з грибами

Картопля з цибулею, мак з родзинками

Яблука з корицею, сир з цукром

Запитання 10

Для приготування яких страв і виробів слід використовувати фарш м'ясний?

варіанти відповідей

Вареники, пельмені, чебуреки

Вареники, млинці, пиріжки печені, пироги

Чебуреки, біляші, пельмені

Запитання 11

Оберіть правильну послідовність дій, для приготування начинки з картоплі.

варіанти відповідей

Картоплю почистити, нарізати, зварити, протерти, додати сіль, перець

Картоплю зварити, почистити, протерти, додати сіль, перець

Картоплю почистити, нарізати, охолодити, протерти, додати молоко і спеції

Запитання 12

Які способи теплової обробки слід використати для приготування начинки з риби?

варіанти відповідей

Припускання

Припускання і смаження

Варіння

Тушкування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест