Які способи теплової обробки відносяться до основних?
Який спосіб теплової обробки слід використовувати для приготування фаршу з квашеної капусти?
Чим фарші відрізняються від начинок?
За сировинним показником фарші і начинки поділяються на:
Які способи теплової обробки слід використати для приготування м'ясного фаршу?
Для яких борошняних виробів використовується рибний фарш?
Для приготування начинки з сиру, кисломолочних сир слід:
Яку рідину слід додати до м'ясного або рибного фаршу?
Які начинки і фарші відносяться до комбінованих?
Для приготування яких страв і виробів слід використовувати фарш м'ясний?
Оберіть правильну послідовність дій, для приготування начинки з картоплі.
Які способи теплової обробки слід використати для приготування начинки з риби?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома