Яка послідовність кулінарної обробки риби з хрящовим скелетом?
Для припускання, смаження і запікання пласти риби з хрящовим скелетом використовують цілими або нарізають під кутом і завтовшки:
Яка кількість відходів становить після теплової обробки риби з хрящовим скелетом?
Для полегшення видалення «жучків» для варіння цілими пластами:
Що таке визига у риб з хрящовим скелетом?
Яка риба відноситься до риб з хрящовим скелетом?
Як розморожують осетрову рибу?
Яка риба з хрящовим скелетом надходить до закладів ресторанного господарства невипотрошеною?
Як називається операція на рисунку?
Як називається операція на рисунку?
Як називається операція на рисунку?
Яка послідовність обробки стерляді для використання цілою:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома