На чому краще готувати смажені страви з яєць?
По тепловій обробці страви з яєць бувають:
Які страви належать до смажених страв із яєць?
Яка країна є батьківщиною омлету?
Як поділяють омлети за технологією?
Прочитайте технологію виготовлення даного омлету і оберіть, із запропонованих варіантів, його правильну назву.
Готують омлетну суміш. Для цього підготовлені яйця або яєчні продукти з'єднують з молоком і сіллю, добре розмішують, злегка збивають до
утворення піни. На добре розігріту чавунну сковороду з вершковим
маслом швидко вливають підготовлену суміш і смажать до повного її загусання.
Прочитайте технологію виготовлення даного омлету і оберіть, із запропонованих варіантів, його правильну назву.
У сиру омлетну масу додають гарнір – обсмажені м’ясні продукти або сало шпик, нарізані дрібними кубиками, пасеровану ріпчасту цибулю, тертий сир,
добре перемішують, смажать і подають.
Тривалість зберігання омлетів:
Як подають омлети на стіл?
Яку начинку використовують для омлетів?
Які вимоги до якості омлетів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома