Десертними стравами називають
За складом і способом приготування солодкі страви класифікують
За температурою подавання солодкі страви поділяють
В якому цеху готують солодкі страви
Які плоди і ягоди подають у натуральному вигляді
Як називається ця страва:
чорнослив фарширують підсмаженими і подрібненими горіхами. Збиту сметану або вершки з кондитерського мішечка або ложкою кладуть у креманку, зверху укладають 7 шт. фаршированого чорносливу і посипають тертим шоколадом.
Що таке узвар
За технологією приготування киселі бувають
Для приготування 1 кг киселю різної консистенції , крохмалю необхідно
До гарячих солодких страв відносять
Вказати правильну технологію приготування тіста кляр
Пінники - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома