тест призначений для тематичного оцінювання з теми "Технологія приготування солодких страв та напоїв" для учнів з робітничої професії кухар 4 розряду
Температура подавання гарячих солодких страв:
Температура подавання холодних солодких страв:
Виберіть кісточкові плоди
Виберіть плоди, які належать до субтропічних
Виберіть, які сушені плоди готують із абрикосів
Перед подаванням свіжі плоди і ягоди...
Технологічний процес приготування компотів складається з ...
Оберіть правильну послідовність закладки продуктів при приготуванні компотів із сухофруктів
Залежно від кількості крохмалю киселі поділяють на:
Для приготування 1 кг густого киселю крохмалю беруть:
Для приготування молочного киселю використовують
Готове желе зберігають на холоді не більше:
У чому полягає особливість приготування кави глясе?
До ягід відносять:
Який з зображених фруктів відноситься до тропічних?
Желатин харчовий виготовляють:
Які речовини, крім желатину можна використати для одержання желе?
Який посуд не використовується при подаванні гарячих солодких страв?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома