Технологія приготування солодких страв та напоїв.

Додано: 8 травня
Предмет:
14 запитань
Запитання 1

Які десерти відносять до драглеподібних..

варіанти відповідей

Пудинг

Самбук

Мус

Запитання 2

Що є особливою складовою самбуків..

варіанти відповідей

Молоко

Яєчний білок

Яєчний жовток

Запитання 3

Основою для приготування шарлотки є...

варіанти відповідей

Білий хліб

Бісквітний напівфабрикат

Пісочний напівфабрикат

Запитання 4

Драглеподібної консистенції страви набувають завдяки...

варіанти відповідей

Манній крупі

Крохмалю

Агароїду

Запитання 5

Для приготування 1 кг густого киселю беруть крохмалю..

варіанти відповідей

60-80 г

20-30 г

90-100 г

Запитання 6

Гарячі солодкі страви подають при температурі..

варіанти відповідей

30-40 гр

50-55 гр

70-80 гр

Запитання 7

Холодні солодкі страви подають при температурі..

варіанти відповідей

10-14

15-16

7-8

20-30

Запитання 8

Чай по англійські подають з...

варіанти відповідей

лимоном

варенням

молоком

Запитання 9

Для приготування кави по-східному використовують..

варіанти відповідей

Кавоварку

Турку

Джезву

Запитання 10

В яку каву додають гаряче топлене молоко з пінкою..

варіанти відповідей

По-варшавськи

По-східному

По - італійському

Запитання 11

Температура подачі гарячих напоїв...

варіанти відповідей

50 С

75С

90С

Запитання 12

Температура подавання холодних напоїв..

варіанти відповідей

7 -14С

15 -17С

20 -25С

0 -5С

Запитання 13

Яка кава подається з мороженим..

варіанти відповідей

По віденські

По-східному

Кава глясе

Эспрессо

Запитання 14

Для більшого аромату та м'якості кави при заварюванні в воду додають..

варіанти відповідей

Цукор

Сіль

Соду

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест