Технологія приготування страв. Споживач

Додано: 2 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 307 разів
9 запитань
Запитання 1

Овочі мають харчову цінність через велику кількість

варіанти відповідей

вуглеводів

білків

вітамінів

мінеральних солей

Запитання 2

До якої групи інформаційних знаків належить знак зображений на малюнку?

варіанти відповідей

товарний знак

іпопереджувальний знак

екологічний знак

штрих-код

Запитання 3

Усі овочі проходять обробку

варіанти відповідей

теплову

вторинну

первинну

механічну

Запитання 4

Калорійність страв вимірюється у

варіанти відповідей

мм

кг

см

ккал

Запитання 5

Етикетка повинна включати такі відомості:

варіанти відповідей

строк допустимого використання товару

дату продажу товару

правила безпечного застосування товару

відомості про форму виробу

Запитання 6

Виберіть правильні твердження:

варіанти відповідей

Для смаження овочі потрібно класти на сковороду із холодним жиром

Під час кипіння вміст посудини не повинен витікати через край

Якщо овочі легко пртикаються виделкою, вони готові

Нарізувати овочі потрібно на дошках, які є під рукою

Запитання 7

Пасерування - це вид обробки овочів

варіанти відповідей

теплової

первинної

третинної

фізичної

Запитання 8

Оберіть правильні твердження

варіанти відповідей

Смаження - це вид первинної обробки продуктів

Під час смаження продукти готують, нагріваючи їх у невеликій кількості жиру до утворення золотистої скоринки

Спосіб смаження, при якому продукти повністю занурюють у холодний жир, називають смаження у фритюрі

Тушкування - це один з основних видів смаження

Запитання 9

Назвіть вид нарізування овочів

варіанти відповідей

кубики

кружальця

соломка

часточки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест