Технологія приготування страв і гарнірів з круп, бобових і макарониих виробів.

Додано: 29 квітня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 103 рази
10 запитань
Запитання 1

На скільки видів каші поділяються за консистенцією ?

варіанти відповідей

2

3

4

Запитання 2

Що попередньо роблять з крупами при варінні молочної каші з пшона, рису, перлових круп?

варіанти відповідей

припускають

варять у киплячій воді

перемішують

Запитання 3

Скільки існує способів приготування рисової каші?

варіанти відповідей

3

2

4

Запитання 4

При якому способі приготування рису, його ошпарюють окропом?

варіанти відповідей

основному

припущеному

відкидному

Запитання 5

Як нарізають гарбуз для приготування каші в'язкої з гарбузом?

варіанти відповідей

середнім кубиком

дрібним кубиком

натерають

Запитання 6

Скільки варених бобових дістають з 1 кг сухих?

варіанти відповідей

2.1

1.5

3

Запитання 7

Скільки способів варіння макаронних виробів?

варіанти відповідей

2

3

4

Запитання 8

Локшину варять?

варіанти відповідей

20-30 хв

20-25хв

12-15хв

Запитання 9

Макаронні вироби незливним способом використовують для приготування?

варіанти відповідей

тушкованих страв

запечених страв

комбінованих страв

Запитання 10

З якої крупи готують Банош?

варіанти відповідей

манної

кукурудзяної

рисової

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест