Страви з овочів -це
Яке значення мають гарніри з овочів
Яка норма подачі основного ганіру
Що подають додатково на гарнір
Як можна оформити гарніри
Залежно від виду теплової обробки розрізняють страви з овочів
Теплова обробка обробка овочів сприяє
Крохмаль, який є в овочах, при нагріванні
Для смаження використовують овочі
Овочі смажать
Кабачки, гарбуз, томати, баклажани перед смаженням
Як смажать овочі або вироби з них основним способом
Смажену картоплю нарізану соломкою називають
Які овочі смажать у фритюрі
Що входить до складу дерунної маси
Які вимоги до формування напівфабрикату з дерунної маси
Що треба додати , щоб дерунна маса не потемніла
Яку форму мають картопляники (зрази)
В чому особливість приготування Зразів запорізьких
Овочі тушкують
Вказати послідовність приготування тушкованих овочів
Як подають тушковані овочі
Якщо свіжа капуста має гіркуватий смак, її перед тушкуванням
Яку начинку використовують для голубців
Щоб баклажани не гірчили під час запікання, їх
Страви із запечених овочів поділяють
Яких правил треба дотримуватись під час запікання
Як подають голубці
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома