Теплову обробку продуктів поділяють....
Розрізняють такі способи смаження
Для смаження використовують овочі
Картоплю, нарізану брусочками, часточками, кубиками і смажену у фритюрі, називають
Кабачки, гарбуз, томати, баклажани перед смаженням
Як смажать овочів основним способом
Що необхідно зробити , щоб в картоплі під час смаження, утворювалась рівномірно рум'яна підсмаженна скоринка
Коли солять овочі під час смаження
Перед подачею овочі поливають
Які види овочів смажать у фритюрі
Що означає слово гарнір
Як класифікують гарнір
Яка норма подачі основного гарніру
Яка норма подачі додакового гарніру
Простий гарнір це
Комбінований гарнір - це
Складний гарнір - це
Як треба підбирати ганіри до страв з м'яса, риби, птиці
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома