Технологія приготування страв. Овочі, фрукти.

Додано: 30 березня 2020
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 11 разів
8 запитань
Запитання 1

До харчових продуктів рослинного походження належать:

варіанти відповідей

картопля

яйця

риба

капуста

Запитання 2

До харчових продуктів тваринного походження

варіанти відповідей

гречка

молоко

сир

яблука

Запитання 3

Які продукти належать до овочів:

варіанти відповідей

горіхи

цибуля

морква

чорниця

огірки

груша

Запитання 4

Які продукти належать до фруктів:

варіанти відповідей

абрикос

помідор

хурма

горох

ківі

слива

Запитання 5

Які продукти належать до ягід:

варіанти відповідей

суниця

кавун

гриби

малина

мандарини

смородина

Запитання 6

До м'ясних продуктів належить:

варіанти відповідей

хліб

ковбаса рублена

твердий сир

котлета

Запитання 7

До молочних продуктів відноситься:

варіанти відповідей

бринза

масло вершкове

молоко незбиране

сметана

йогурт

олія оливкова

Запитання 8

До морепродуктів належить:

варіанти відповідей

раки

кальмари

яйца перепелині

скумбрія

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест