До біологічних розпушувачів належать:
Пружна, еластична маса, що утворюється при на2 буханні нерозчинних білків борошна називається:
Газоутворююча здатність борошна — це:
Опарний спосіб приготування тіста застосовують для виробів:
Технологічний процес приготування виробів із дріжджового тіста складається з таких операцій:
Тісто для млинців і оладок готують:
Тісто для пельменів вважається готовим, якщо при натискуванні:
Для чого, перед використанням борошно просіюють через спеціальні просіювачі або вручну?
Від чого залежить водопоглинальна здатність борошна?
Щоб одержати смачні, пухкі й пористі вироби, слід знати технологічні властивості борошна:
Сила борошна — це
Які складні фізико-хімічні процеси відбуваються у тісті:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома