«Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

Додано: 30 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 631 раз
12 запитань
Запитання 1

Обвалка м’яса, це:

варіанти відповідей

відділення м’яса від кісток

розбирання м’яса на великошматкові напівфабрикати

відділення м’яса від сухожилля та плівок 

Запитання 2

Як називають витримування м’яса у кислому середовищі:

варіанти відповідей

маринування

пасерування

панірування

Запитання 3

Порційний напівфабрикат з тонкої частини вирізки:

варіанти відповідей

біфштекс

філе

лангет

Запитання 4

Ростбіф готується з:

варіанти відповідей

корейки

товстого краю

 вирізки

Запитання 5

Чим відрізняється ромштекс від антрекоту:

варіанти відповідей

паніровкою

формою

способом теплої обробки

Запитання 6

З якого м’яса готують котлету натуральну:

варіанти відповідей

свинина

яловичина

курятина

Запитання 7

Для приготування відварених м’ясних справ з свинячої туші використовують:

варіанти відповідей

тазостегнову частину, корейку

шийну і грудну частини

лопаткову частину

Запитання 8

Для приготування смажених страв використовують яловичину:

варіанти відповідей

вирізку, товстий і тонкий краї

шийну частину, лопатку

пахвину, грудинку

Запитання 9

Біфштекс – це напівфабрикат:

варіанти відповідей

дрібно шматковий

порційний

великошматковий

Запитання 10

Біфштекс з кров’ю готується:

варіанти відповідей

1-2 хвилини

2-3 хвилини

5-7 хвилин

Запитання 11

 Тушковані м’ясні страви готують:

варіанти відповідей

2 способами

3 способами

4 способами

Запитання 12

Скільки котлет по-київському можна приготувати з однієї курки:

варіанти відповідей

1

 2

3

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест