З яких частин туш готують січену натуральну масу ?
Яка мета подрібненні м'яса
Якщо січена маса мяса пісна , немає соковитості , то необхідно
Вкажіть правильну технологію приготування січеної маси з мяса
Які напівфабрикати виробляють з січеної маси
Вкажіть вимоги до формування виробів з січеної маси Мазурки по-волинськи
Вкажіть термін зберізання напівфабрикатів з січеної та котлетної маси з мяса
До субпродуктів належать
Вкажіть технологію приготування страви Мозок смажений у фритюрі
Які основні способи теплової обробки використовують для приготування страв з котлетної або січеної маси мяса
Втрати при смаженні виробів із січеного натурального м'яса становлять
Вкажіть відсоток втрат при тепловій обробці н\ф з котлетної маси
При подаванні натуральні січені вироби
Вкажіть термін зберігання страви із січеної натуральної і котлетної маси
Які види птиці використовують для варіння
Втрати при варінні птиці становлять
Втрати маси птиці під час припускання становлять
Перед варінням оброблені тушки птиці і дичини
Вкажіть основні вимоги під час варіння птиці
Термін зберігання гарячих варених цілих тушок птиці
Вкажіть, у якому вигляді смажать птицю і способи теплової обробки
Втрати при смаженні птиці становлять
Гарячими тушковані страви з птиці зберігають
Вкажіть особливість приготування котлети "Дніпрянка"
Вкажіть гарнір до припущеної птиці
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома