Для варіння риби порційними шматками не використовують…
Які соуси подають до припущеної риби?
Як розбирають рибу для смаження в тісті?
Яку рибу використовують для приготування заливних страв?
Філе риби розморожують...
Який хліб використовують для приготування котлетної маси?
Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у...
Для припускання рибу нарізують під кутом
Якій тепловій обробці піддають галушки рибні?
Шар слизу, який вкриває рибу без луски, легко обчищається, якщо рибу ретельно:
Ковбаски рибні
Січеники рибні українські подають:
Зрази рибні січені подають з
При якій температурі розморожують креветки
При якій температурі запікають рибу?
Рибу тушковану в сметані готують?
Температура фритюра для смаження риби?
Для страви "Риба смажена в тісті" необхідно 140 г риби на порцію. Скільки порцій страви отримають з 22 кг риби?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома