Страва — поєднання продуктів харчування, які доведені до кулінарної готовності, порційні, оформлені і готові до споживання.
Як поділяють страви з яєць за способом теплової обробки?
Залежно від кулінарного використання і тривалості варіння дістають варені яйця різної консистенції
Якої буде консистенції яйце, якщо варити 2,5-3 хв?
Якої буде консистенції яйце, якщо варити 4,5-5 хв?
Якої буде консистенції яйце, якщо варити 8-10 хв?
Для чого додають сіль під час варіння яєць?
Чому зварені яйця кладуть в холодну воду?
До смажених страв з яєць належать :
На чому краще смажити яєчню?
Які є види яєчні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома