Технологія приготування страв з яєць та сиру.

Додано: 18 жовтня 2023
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Які продукти не входять до омлету натурального...

варіанти відповідей

Яйця

Молоко

Сіль

Мука

Запитання 2

Скільки потрібно молока, щоб приготувати омлет з 2 яєць.....

варіанти відповідей

15 гр

30-гр

40 гр

Запитання 3

Для чого необхідно протирати сир перед приготуванням страви...

варіанти відповідей

Розтерти грудочки для однорідності маси.

Прибрати зайву вологу

Покращити смак сиру

Запитання 4

Чим відрізняється пудинг від запіканки...

варіанти відповідей

Пудинг готується на пару

У пудинг додають збиті білки

У запіканку додають горіхи

Запитання 5

Чи підлягають тривалому зберіганню страви з яєць...

варіанти відповідей

Так

Ні

По ситуації

Запитання 6

Яку форму має омлет...

варіанти відповідей

Округлу

Трикутну

Довгастого пиріжка

Запитання 7

Яким способом не можна готувати страви з яєць та сиру...

варіанти відповідей

Варіння

Смаження

Тушкування

Запікання

Запитання 8

Який компонент не входить до страви ліниві вареники....

варіанти відповідей

Борошно

Розпушувач тіста

Сир

Яйця

Запитання 9

Яке панірування використовується для приготування сирників по київськи.....

варіанти відповідей

Біле панірування

Червоне панірування

Мука

Не панірують

Запитання 10

При приготуванні запіканки з сиру, яку крупу використовують...

варіанти відповідей

Рисову

Манну

Пшеничну

Вівсяну

Запитання 11

Що необхідно додавати у воду при варінні яєць без скарлупи....

варіанти відповідей

Олію та сіль.

Оцет та сіль.

Молоко та сіль

Цукор та перець

Запитання 12

Що таке меланж....

варіанти відповідей

Суміш жовтків та білків заморожених

Суміш жовтків та білків висушених.

Суміш жовтків з сіллю заморожених

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест