Тестові питання до теми.Технологія приготування супів

Додано: 18 жовтня 2023
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Вкажіть температуру подачі супів....

варіанти відповідей

50

65

75

100

Запитання 2

Пасерованими овочами супи заправляють...

варіанти відповідей

За 5-10 хв до готовності.

За 10-15 хв до готовності

За 20-30 хв до готовності

Запитання 3

До заправних супів належать...

варіанти відповідей

Суп картопляний з бобовими.

Суп - локшина домашня

Бульйон з пельменями

Запитання 4

Заправні супи з макаронними виробами зберігаються протягом....

варіанти відповідей

2 годин

30-40 хв

60 хв

Запитання 5

Які з перерахованих супів подають і холодними та гарячими..

варіанти відповідей

Прозорі

Пюреподібні

Солодкі

Запитання 6

Вкажіть до якої групи за способом приготування відносять борщі....

варіанти відповідей

Прозорі

Різні

Заправні

Пюре

Запитання 7

Молочні супи заправляють.....

варіанти відповідей

Маслом вершковим.

Топленим жиром.

Рослинними оліями.

Пасеровкою.

Запитання 8

Яку крупу при приготуванні перших страв попередньо відварюють...

варіанти відповідей

Рисову.

Перлову.

Вівсяну

Запитання 9

Пастеризованим називають молоко, яке обробляють при температурі....

варіанти відповідей

До 100 гр.

Більше 100гр

95 гр С.

Запитання 10

Яку крупу для приготування молочного супу варять до напів готовності....

варіанти відповідей

Манну

Гречаную

Рисову

Ядрицю

Запитання 11

Вкажіть термін зберігання заправних супів....

варіанти відповідей

2 години

3-4 години

60 хвилин

Запитання 12

Для приготування солянки овочі та огірки обсмажують на.....

варіанти відповідей

Жиру

Рослинній олії

Вершковому маслі

Не обсмажують зовсім.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест