Як підготувати пшоно для приготування молочного супу?
Гарячі супи готують на
Як отримують кисломолочні продукти?
Що таке бомбаж
Вихід супів складає -
Для покращення смаку до молочного супу додають…..
Перед приготуванням супу незначну кількість молока кип’ятять
Пасеруванні це -
Обов'язковою складовою частиною заправних супів є пасеровані овочі.
Форма нарізки картоплі залежить від виду використаних продуктів: якщо додають крупу, то нарізають овочі соломкою, якщо додають макарони – дрібними кубиками.
При варкі супів продукти закладають у киплячий бульйон
У киплячий бульйон закладають підготовлені продукти у такій послідовності, щоб вони були одночасно готові;
Відомо, що кисла реакція середовища сприяє розм'якшення продуктів рослинного походження.
Одразу після картоплі кладуть пасеровані цибулю і моркву, спеції.
Зварені супи настоюють 10-15 хв. без кипіння, щоб жир піднявся і став прозорим.
При відпусканні супу в тарілку кладуть нарізані шматки м’яса, птиці, риби, наливають порцію супу, додають, не розмішуючи, сметану, якщо вона передбачена рецептурою, і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу.
Спеції і сіль у перші страви кладуть так:
Для супів з перловою крупою треба робити так:
Якщо у звареному супі залишити лавровий лист, то суп буде:
Температура подачі гарячих супів
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома