Денною виробничою програмою заготівельного цеху є:
Денною виробничою програмою загальнодоступних підприємств ресторанного господарства є:
Виробничою програмою на підприємствах ресторанного господарства, що обслуговують організовані контингенти, є
Перелік страв, кулінарних, борошняних, кондитерських, булочних виробів і напоїв власного виробництва із зазначенням виходу та ціни однієї порції -це:
У плані-меню зазначають:
У плановому меню зазначають:
У наряді-замовленні зазначають
Планове меню складають на:
План-меню складають на :
Забезпечити різноманітність страв, що пропонуються споживачам за днями тижня, чітку організацію постачання підприємства сировиною та напівфабрикатами, раціональну організацію виробничих цехів дозволяє:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома