Тест з теми: Складання плану-меню

Додано: 31 березня 2020
Предмет:
Тест виконано: 158 разів
10 запитань
Запитання 1

Денною виробничою програмою заготівельного цеху є:

варіанти відповідей

наряд-замовлення

планове меню

план-меню

меню

Запитання 2

Денною виробничою програмою загальнодоступних підприємств ресторанного господарства є:

варіанти відповідей

наряд-замовлення

планове меню

план-меню

меню

Запитання 3

Виробничою програмою на підприємствах ресторанного господарства, що обслуговують організовані контингенти, є

варіанти відповідей

наряд-замовлення

планове меню

план-меню

меню

Запитання 4

Перелік страв, кулінарних, борошняних, кондитерських, булочних виробів і напоїв власного виробництва із зазначенням виходу та ціни однієї порції -це:

варіанти відповідей

наряд-замовлення

планове меню

план-меню

меню

Запитання 5

У плані-меню зазначають:

варіанти відповідей

номер за збірником рецептур, найменування страв та напоїв, їх кількість у цілому та за окремими партіями, відповідальні за приготування певної продукції

найменування виробів,їх кількість, розрахунок потреби сировини

найменування страв та закусок, кількість страв, що підлягають випуску

найменування страв та напоїв, вихід страв, ціну однієї порції

Запитання 6

У плановому меню зазначають:

варіанти відповідей

номер за збірником рецептур, найменування страв та напоїв, вихід страв, їх кількість у цілому та за окремими партіями, відповідальні за приготування певної продукції

найменування виробів,їх кількість, розрахунок потреби сировини

найменування страв та закусок, кількість страв, що підлягає випуску

найменування страв та напоїв, вихід страв, ціну однієї порції

Запитання 7

У наряді-замовленні зазначають

варіанти відповідей

найменування виробів,їх кількість, розрахунок потреби сировини

номер за збірником рецептур, найменування страв та напоїв, вихід страв, їх кількість у цілому та за окремими партіями, відповідальні за приготування певної продукції

найменування страв та закусок, кількість страв, що підлягає випуску

найменування страв та напоїв, вихід страв, ціну однієї порції

Запитання 8

Планове меню складають на:

варіанти відповідей

тиждень, декаду

тиждень, місяць, три місяца

день

місяць, квартал, рік

Запитання 9

План-меню складають на :

варіанти відповідей

день

тиждень, декаду, місяць

місяць, квартал, рік

тиждень, місяць, три місяці

Запитання 10

Забезпечити різноманітність страв, що пропонуються споживачам за днями тижня, чітку організацію постачання підприємства сировиною та напівфабрикатами, раціональну організацію виробничих цехів дозволяє:

варіанти відповідей

наряд - замовлення

планове меню

план-меню

меню

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест