Технологія приготування супів ЛПР. 16 група

Додано: 15 травня 2022
Предмет:
Тест виконано: 18 разів
12 запитань
Запитання 1

Вкажіть температуру подачі супів

варіанти відповідей

50

65

75

Запитання 2

Пасерованими овочами супи заправляють

варіанти відповідей

за 5-10 хв до готовності

за 10-15 хв до готовності

за 20 хв до готовності

Запитання 3

До заправних супів належать

варіанти відповідей

суп картопляний з бобовими

суп-локшина домашня

 бульйон з пельменями

Запитання 4

Заправні супи з макаронними виробами зберігають протягом

варіанти відповідей

2 год

30-40 хв.

60 хв

Запитання 5

 Які з перерахованих супів подають і холодними і гарячими?

варіанти відповідей

прозорі

пюреподібні

солодкі

Запитання 6

Вкажіть, до якої групи за способом приготування відносять борщі

варіанти відповідей

прозорі

різні

заправні

Запитання 7

Яку крупу при приготуванні перших страв попередньо відварюють?

варіанти відповідей

рисову

перлову

вівсяну


Запитання 8

Вкажіть норму солі на 1000 г молочного супу

варіанти відповідей

6 г

8 г

10 г

Запитання 9

 Вкажіть термін зберігання заправних супів

варіанти відповідей

2 год

3-4 год.

60 хв.

Запитання 10

Як поділяють супи за температурою подавання?

варіанти відповідей

а) гарячі і теплі

гарячі і холодні

теплі і холодні

Запитання 11

В якому цеху готують перші страви?

варіанти відповідей

у суповому відділенні гарячого цеху

у соусному відділенні гарячого цеху

у відділенні де готують овочеві страви

Запитання 12

Яким чином пасерувати овочі?



варіанти відповідей

до готовності, з підсмаженою кірочкою

до напівготовності,повільно,з підсмаженою кірочкою

у невеликій кількості жиру без утворення рум'яної кірочки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест