Технологія приготування супів

Додано: 31 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 99 разів
8 запитань
Запитання 1

Заправними називають супи тому що їх:

варіанти відповідей

заправляють розтертим салом-шпик

заправляють пасерованими овочами

заправляють сметаною

Запитання 2

Гарячі супи подають при температурі:

варіанти відповідей

50-55оС

90-95оС

75оС

Запитання 3

Холодні супи подають при температурі:

варіанти відповідей

12-14оС

20-25оС

5-8оС

Запитання 4

До заправних перших страв відносяться:

варіанти відповідей

розсольники, молочні супи

борщі, холодні супи

капусняки, борщі

Запитання 5

Борщ полтавський подається з:

варіанти відповідей

пампушками

галушками

сосисками

Запитання 6

Основним продуктом для приготування капусняків є:

варіанти відповідей

квашена капуста

солоні огірки

буряки

Запитання 7

Обов’язковою складовою частиною розсольників є:

варіанти відповідей

квашена капуста

солоні огірки

томат

Запитання 8

Для того щоб пшоно не мало гіркий присмак його перед приготуванням:

варіанти відповідей

обшпарюють

обсмажують

проварюють

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест