1. Яке борошно буде кориснішим для організму людини:
2. Біологічні розпушувачі тіста – це:
3. Розпушувачі застосовують для того щоб:
4. Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:
5. Дріжджове тісто готують:
6. Для замішування дріжджового тіста воду підігрівають до температури:
7. Із скількох етапів складається приготування тіста дріжджового опарного:
8. Дрібні вироби випікають при температурі:
9. Для покращення аромату і смаку виробів до тіста додають:
10. Під час теплової обробки на виробах утворюються рум’яна кірочка завдяки:
11. При випіканні вироби зменшуються в масі, цей процес називається:
12. Форма біляшів:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома