із зерна яких культур виготовляють борошно для хлібу?
якщо хліб випікають безпосередньо на протвині, то він має назву
Основою будь-якого бутерброда є..
Відкриті бутерброди - це...?
Якою повинна бути товщина скибочки хліба для закритих бутербродів?
Послідовність приготування бутербродів така:
1. Приготувати бутерброди.
2. Підготувати хліб та продукти.
3. Подати до столу.
4. Нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти.
5. Оздобити бутерброди для подачі до столу.
різновид бутерброда, що складається з двох частинок булки і одного або декількох шарів м'яса та інших начинок.
Канапе - це
продукт, який отримують подрібненням у порошок зерен різних культур, це
який білок борошна при взаємодії з водою надає пружності тісту?
які види борошна найчастіше використовують для випікання хлібу в промисловості?
прісне тісто отримало таку назву, бо до його складу не входять
для чого потрібно просіювати борошно перед приготуванням тіста?
після замішування готове тісто залишають на 30-40 хвилин для
пам'ятник Галушці знаходиться у
обов'язковий інгредієнт лінивих вареників
встановити послідовність дій при приготуванні галушок
1 - просіяти борошно
2 - закип'ятити воду, закинути галушки, варити 5-7 хвилин
3 - змішати яйця та водний розчин солі
4 - змішати всі інгредієнти і замісити туге тісто
5 - дати постояти тісту 30-40 хвилин
6 - подавати зі сметаною або вершковим маслом
7 - розкатати тісто в ковбаску, розрізати на шматочки товщиною 1,5-2 см
8 - виловити шумовкою
в яку воду закладають ліниві вареники під час приготування?
Основні інгредієнти в дерунах:
З чим подають деруни?( 3 правильні відповіді)
Скільки часу готуються деруни?
Чи схожі за виглядом ліниві вареники на деруни?
первинна обробка продуктів включає в себе:
для приготування дерунів використовують картоплю
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома