В якому цеху здійснюють теплову обробку продуктів?*
Бланшування - це*
Назвіть основні способи теплової обробки?
До комбінованих видів теплової обробки відносяться:
При припусканні продуктів потрібно*
До якого виду теплової обробки відноситься пасерування?
Крупи – це продукти:
Крупу манну дістають:
Для варіння макаронних виробів зливним способом беруть:
З якої крупи готують страву «Банош»?
Бобові перед варінням заливають холодною водою на:
Бобові слід солити
Температура подачі перших страв:
Пасерованими овочами заправляють перші страви за:
Для юшок картопляних з крупою моркву нарізують:
Лавровий лист, перець, сіль кладуть у суп до готовності за…
При приготуванні супів з бобовими їх солять...
Яку з цих страв відносять до супів заправних?*
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома