Технологія приготування їжі. Салати.

Додано: 2 лютого 2021
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 110 разів
7 запитань
Запитання 1

Які є види групи овочів

варіанти відповідей

Бобові

Капустяні

Бульбоплоди

Томатні

Цибульні

Коренеплоди

Гарбузові

Запитання 2

Овочеві салати бувають

варіанти відповідей

жарені

салат із сирих овочів

салат із варених овочів

салат із солоних овочів

Запитання 3

Скільки хвилин можна мити овочі

варіанти відповідей

30 хвилин

не більше 10-15 хвилин

20 хвилин

16 хвилин

Запитання 4

Під час варіння овочі закладають у:

варіанти відповідей

в холодну воду

в киплячу підсолену воду

в киплячу воду

Запитання 5

Скільки потрібно часу варіння для картоплі

варіанти відповідей

10 хвилин

25 хвилин

30 хвилин

40 хвилин

Запитання 6

Скільки потрібно часу варіння для буряка:

варіанти відповідей

30 хвилин

50 хвилин

90 хвилин

3 години

Запитання 7

Яка послідовність виконання практичної роботи з приготування овочевих салатів

варіанти відповідей

Первинна обробка овочів, теплова обробка овочів, посолити, заправити олією, охолодження, нарізка овочів, з'єднати та оформити

нарізка овочів, охолодження, первинна обробка овочів, теплова обробка овочів, заправити олією, посолити, з'єднати та оформити

Теплова обробка овочів, ервинна обробка овочів, охолодження, нарізка овочів, посолити, заправити олією, з'єднати та оформити

Первинна обробка овочів, теплова обробка овочів, охолодження, нарізка овочів, посолити, заправити олією, з'єднати та оформити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест